Lähipiirini, joka muodostaa yhden hauskimmista roperyhmistäni, on päättänyt järjestää pikkujoulut itsenäisyyspäivän viikonloppuna. Puoliskoni on silloin töissä, mutta koska ajankohta muille sopiva päätimme pitää päivämäärän. No puoliskollani on aamuvuoro kyseisenä päivänä ja hän menee seuraavana päivänä iltavuoroon, joten se saattaa hillitä hänen rientoaan ja samalle meidän muiden, mutta asioilla on tapana järjestyä. Ruoka teemaksi olemme suunnitelleet keskiaikaisia sapuskoja. Hehkuviiniä ja erilaisia itse duunattuja glögejä, nam.

Olemme useampana vuonna testailleet alkon valmiita glögejä. Ne ovat olleet järjestään aivan kamalia pettymyksiä. Muuta helmi on joukkoon sattunut, mutta suurelta osalta ne ovat liian makeita ja aivan liian alkoholipitoisia. Kuumana ne ei maistu kivalle. Esim mustikkaglögi oli hyvää kylmänä , mutta lämmitettynä aivan hirvitys. Sopii siis odottaa, kun sotkemme itse mausteita viineihin, että nyt voisi vaikka onnistua. Saa ainakin ne prosentit kohdalleen.

Ensi viikonloppuna meillä on seuraava pelikerta. Yhdistetty Halloween/kekri ja roolipelisessio. Luvassa on siis samalla noitien uusivuosi. Joten valamme tinaa session lopuksi ja ennustamme tarokeista tulevaa vuotta. Juomme runsaasti punaviiniä ja natustamme kurspitsa piirakkaa ja muita Halloween kummastuksia. Luvassa on siis mielenkiintoinen sessio. Pelikin on jäänyt jännän paikkaan.