Meillä vietettiin eilen kekriä, ei sitä Halloween hapatusta vaan pakanallista ja kotoperäistä rientoa.  Mietä oli pienellä joukolla kokoontunut, syöpöttelemään ja juopottelemaan roolipelin varjolla. Noppia viskelimme ja annoimme hirviöille kyytiä. Ryhmän taistelijan älykäsmiekka johdatti peljaajat oikealle polulle, kohti päätavoitetta. Nyt heillä on hallussaan se kultainen guukkeli, joka tarvitaan, että tehtävän saa vietyä loppuun. Hahmot kävivät taistelemassa turhaan ilmantemppelissä, mutta sieltä he löysivät tiensä alempiin kerroksiin turvallisesti. Joten ihan turhaa melsettä se ei ollut. 

Pelisession aikana nautittiin valkoviiniä, punaviiniä, perunaviinasta tehtyä salmikkiviinaa, jaloviinaa, boolia. Ruoka tarpeina meillä oli erilaisia kylmiä ja kuumia naposteltavia. Mustelkala- ja sipuli renkaita, karitsapyöryköitä, juustoja ja keksejä, täytettyjä paprikoita, viininkehtikääryleitä, katkarapuja mausteliemessä, mozzarellla tikkuja ja chilijuusto palleroita. Lisäksi oli muutama erilainen dippikastike. Jälkkärinä meillä kurpitsapiirakka kermavahdolla kahvin kera. 

Illan päätteeksi valettiin tinaa koska oli noitien uusivuosi. Sulatimme tinan hellalla vaikka alunperin ideana oli tehdä sulattaminen ulkotulella takapihalla, mutta pakkasyö sai meidät jäämään sisätiloihin. Illan lopuksi tai pikemminkin aamun aluksi kaivoin esiin Tarokit ja ennustelimme tulevaa vuotta. Mielen kiintoiselle näytti. Tulossa on siis varsin erilainen vuosi meille kaikille.