Eilen kutsuimme ystäviä kylään pelaamaan, saunomaan ja syömään. Saunoimme ensin. Saunaan meistä päätyi vain osa, mutta se teki oikeasti kutaa. Tukossa oleet paikat saivat sopivaa rentoutusta ja eteeriset saunaöljyt avasivat hengitysröörit. Minä käytin yhdistelmää terva ja eukalytus. Kokeilin myös kaverin värinkorjaus shampoota, joka oli tulokseltaan erittäin hyvä, en tiedä kuinka terveellinen se oli karvalle, mutta sitä ajattelin seuraavaksi hankkia. 

Ruoka oli mielenkiintoinen keitos siitä mitä ihmiset kaapeistaan löytää extempore. Kukaan ei käynyt kaupassa vartavasten. Meiltä löytyi alkupaloiksi sipuli- ja mustekalarenkaita. Nekku-koiran mamma toi pakasteshusheja, jotka piti lämmittää mikrossa, mielenkiintoista, mutta yllättäen erittäin toimiva setti. Pääruuaksi teki Aatami-koiran mamma meille currykanaa thaikkutyyliin, njam että oli hyvää. Jälkkäriksi oli piparminttusuklaajäätelöä ja kinuskijäätelöä maapähkinöillä. Ruoka juomana oli olutta, siideriä, punkkua, pari jallupohjaista jääkarhua, yksi blodymary - pottuviinasta. Kellekkään ei tullut krapulaa saati kunnon huimaustilaa. 

Lautapeleistä valittiin algan totta puhuen. Ei vaadi varsinaista pelilautaa, vaan kaikki saa minisermit eteensä, joten sitä voi näppärästi harrastaa syömisen ohella. Hauska peli, joka kerta paljastaa ystävistä uusia piirteitä, joista ei ollut edes aavistustakaan. Ilta päättyi siinä puolen yön maissa, joten seuraava aamukaan ei tuntunut mitenkään raskaalle. Yö meni pakkasen puolelle, koska kaikkialla oli lipevä jää kerros, kun koira vietiin yö pissille -tai siis puoliskoni vei, minä vedin hirsiä sohvalla siinä vaiheessa.