Jep jep eilinen oli ehdasti paska päivä. Duunissa tuli viettyä klo 6.30 - 20.00 välinen aika. Duunipaikan vaidon välissä vierähti 1tunti ja 45 minsaa, johonka kuului koiran pikainen kusetus ja suihku sekä runsaasti bussilla köröttämistä. Tälläkertaa luento oli ihan järjellisessä mestassa - jonne jopa löysi suhteellisen helposti. Opiskelijoita oli jälleen runsaasti - hmm osa valitti sitä, että joutuu opiskelemaan ihan uusia juttuja. Mitä ihmettä ne luennolla tekee, jos niiden tarkoitus ei ole tutustua johonkin uuteen asiaan? Ei yksinkertaisesti voi ymmärtää.  Nämä perusteet kun on asioina niin vielä niin yksinkertaisia - siis luulisin. 

Bändi ei sitten hajonnutkaan. Palavari oli varsin mielenkiintoinen, varsinkin kun rumpalimme oli umpijurrissa. Kuten hänellä tuntuu olevan tapana olla vapaa päivinään. Kerrankin minuakin tunnnuttiin kuuntelevan ja kaikilla oli oikeasti sanottavaa. Päätimme pitää näitä palavereja jatkossakin, ettei kommunikaatio juuttuisi taas joidenkin osalta kännissä laitettuihin tekstiviesteihin. Joiden seuraukset voivat olla yllätäen katastrofaaliset. Linjausta selvästi raskaampaa suuntaa toivottiin ja näin myös ajattelimme toimia, mutta myös vahvaa kone tai pikemminkin industrial vaikutteita toivottiin. Näitä tulemme myös tekemään. Luvassa on mielenkiintoinen studiosessio Joulukuun alussa. 

Ja tänään oli duunissa paska päivä - meno kuulemma jatkuu huomenna. Vituttaa jo valmiiksi - vitun bät ja ryyd meininki..

Kyträkkeellä oli akvassa paska päivä, se onnistui uimaan itsensä juntturaan kolme kertaa. Nyt se on taas turvallisesti kotinurkassaan - pikkusuodattimen alla. Siellä on punkerokalan hyvä olla. Pinta kiero akvassa oli vaihteeksi aivan tukkeessa. Jouduin lyhentämään jättiläisvallisneriaa reippaalla kädellä - sellaisia yli metrin pätkiä pois - kaikki pinnan suuntainen osa lehdistä veks.