Vuotuiset rapukinkerimme olivat lauantaina. Runsaan alkomaholi tarjoilun takia eilen päivä meni sitten totaalisesti harakoille. Meitä oli 8 aikuista yksi lapsi ja kolme koiraa. Yksi oma ja 2 vierasta, nekku ja aatami.Kissamme sanoi siis koko lauantain ja suuremman osan sunnuntaista. Olin joskus hiukan jälkkärin jälkeen kadonnut huonovointisena oksentamaan, en kuitenkaan yrjönnyt vaan oli sammunut sängyllemme. Huomattavasti paremmin kuin puoliskoni, joka sammui alakertaan sohvalle.

Kattauksena oli 90 saksiniekkaa. Patongin ja paahtoleivän kanssa. Patonkia sen takia, koska meillä oli myös valkosipulihomejuustoetanoita. Alkupaloiksi oli myös tomaattimozarella salaatti, mustekalarenkaita, kraavilohiruusukkeita chilikastikkeella ja wasabilla, (Kaukoitä rokkasi) jättikatkaravun pyrstöjä grillattuna valkosipulivoissa. Huolellinen rapujen alkulämmitys johti siihen, että kuoret olivat sopivan pehmeitä, tosin muutama peukalo saatiin halki tänäkin vuonna. Olin haalinut eteeni 2 snapsi lasia, joten kaksi ryyppyä per pyrstö on huono idea, muistutus ensivuodelle.

Pääruuaksi oli riistakäristys, intialaista kaalia ja kukkakaalimuusi nauriilla ja vuohen juustolla. Ravuilla ei nälkä lähde, se on tiedetty jo monta vuotta - turha edes yrittää. Ruoka juomaksi oli vichyä, 6 litraa punkkua,  puolitoista litraa valkkaria, litra akvaviittiä, pullot jallua, bayleystä, jekkua ja leijona minttua. Tervetuliasbooli tehtiin suoraan puolenlitran kapeisiin olutlaseihin. Pommac + kirkasviina + sour apple ja runsaasti marjoja. 

Jälkkäriksi mansikoita, vanilja-, vanilja lakritsi- ja suklaa lakritsi jäätelöä.  Sooseina lakritsi ja kinuski valmiskastikkeet. Kermalikööriäkin jotkin lorauttelivat jäätelön päälle. Tässä vaiheessa onnistuin tunkemaan jäätelön kanssa alas nenästäni 4 bayleistä ja muutaman jekun ja se sitten olikin liikaa. Tässä iässä oli tuo määrä liikaa, enkä edes tintannut tosissani. Olivat erittäin onnistuneet bileet, osa sanoi että parhaat missä olivat koskaan olleet. (siis rapu sellaiset)