Eilinen vieräti ikkuinoiden pesun merkeissä. Meillä on noin 140 pestävää ikkunapintaa. Osa yltää lattiasta kuuden metrin korkeuteen. Niiden peseminen jatkovarrenkin kanssa tuottaa oman ongelmansa. Viherhuoneen lasiseinä on ainoa jota ei saa meidän vermeillä pestyä, siitä jää noin 20 senttiä ulkopuolelta hoitamatta. Yksinkertaisesti ei yletä edes tikkailla ja siitä vielä äärimmilleen kurottamalla - ei vaan mitta riitä. Mutta 2 1/2 tunnin uurastamisen jälkeen ne kaikki olivat suhteellisen puhtaita, joihinkin oli jäänyt jonkin verran viiruja, mutta niiden kanssa eletään sitten ensi kevääseen.

Tämän sunnuntain peli siirtyi ensi lauantaille, saas nyt nähdä pelataanko meillä vai mennäänkö naapurilähiön puolelle hämmästelemään tilannetta. Asia riippuu siitä saadaanko koirat messiin, nimittäin ilan menu on sen verran aikaa vievä, ettei pelaamiselle jää suuresti aikaa, jos koirat eivät voi tulla mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että koirien ulkoilutus aikatalut vievät pelaajat ennen aikaisesti mennessään. Tämä on mun terapia peliryhmäni, joukko roolipeli ummikoita, jotka pelaavat ensimmäisiä hahmojaan. Pelaamme vanhalla AD&D systeemillä ja pitkää campanja moduulia. Simppelit säännöt ja hyvä ruoka ja hyvä meininki.

Tänään kärvistelin taas virallisten papereiden kimpussa. Ne olisi jo pitänyt jättää kuun puolessa välissä, mutta kun ei ollut kertynyt voudille maksettavaa niin huolettomasti olen jättänyt pareiden postituksen viime tippaan. Elokuun lopun tentitkin korjasin tässä vauhdilla ja olen jo pistänyt tulokset menemään eteenpäin. Ensi lauantain tentin pistin jo menemään, koska viime kerralla tuli ihmeellinen ajatus katkos ja asia pääsi mystisesti unohtumaan. Opiskelija raukat saivat eteensä sitten vanhan tentin. Hyi minua...