Koska puoliskoni piti olla duunissa tämän viikonlopun päätin viihdyttää itseäni ostamalla meille nipun leffoja. Kyllä me ollaan molemmat leffafriikkejä, dvd-kokoelmamme lähystyy tai on jo yli 400 leffaa - en ole ihan sata varma.  No joka tapauksessa leffa kokoelmamma karttui seuraavilla pätkillä - Päivä jona maailma pysähtyi -remake. Babylon A.D. ja Australia. 

Perjantai iltana aloitin tuolla remake pätkällä, ja koska olin varautunut, että se on paska - yllätyin positiivisesti. Se ei ollut niin huono kuin odotin. Parempi näin päin kuin toisinpäin, kuten kävi sen seuraavaksi väijymäni pätkän kanssa. Odotukset oli korkealle, koska oli digannut sin cityä ja 300, mutta spirit oli paska - ei aivan täysin kelvoton, mutta paska kumminkin. Pettymys oli suuri ja kun ilta oli jo pitkällä, niin se ei sitten jaksanut pitää mielenkiintoa yllä vaan uni saapui ja korjasi mukaansa. Puolen yön jälkeen koiran kanssa ulos ja ripisevän pakkasilman virkisrtämänä päätin katsoa Babylon A.D:n. Ja pettymyksen karvas kalkki otti ja vei mennessään unten maille. Ei herra Diesel ole sitten Pitch Blackin tehnyt yhtään mukaansa tempaavaa ja toimivaa pätkää. 

Lauantai meni suurelta osin akvaarion putsaamisessa. Lyhensin jo nyt osan liian pitkiksi venähtäneistä köynnöskasveista. Puunasin lasit vaapaaksi levistä ja suoritin vedenvaihdon - 3 ja puolituntia meni kuin siivillä. Olen vakuuttunut, että nuo monimetallit vaikuttavat selvästi köynnösten kasvuvauhtiin. Loisteputkilla niitä ei tarvinnut trimmata kuin kerran kuussa. Kyträkekkin on jo alkanut päästä omin voimin irti jumimestoista. Tosin suomujensa kustannuksella - kala näyttää sille, että se on kyntänyt ja huolella. 

Saunan jälkeen tuli katsottua se positiivisin leffa ylläri tänä viikonloppuna - nimittäin Australia. Siinä oli saatu uutettua mukaan sellainen hirtehinen vanhan hyvän ajan hollywood spektaakkelin meininki. Kun päätähtien karisma oli vielä oikeasti kantavaa, niin väsymyksestä huolimatta tämä pätkä piti hereillä. Siitäkin huolimatta, että pidimme kesken leffaa yhden maissa koiranulkoilutusbreikin, jonka aikana yritin katsoa Queenin muistokonserttia Freddylle. Se oli kova keikka, mutta uni tuli muutaman biisin jälkeen. Kostea koiran kuono herätti, Lötsö saapui lenkiltä tyytyväisyyttä puhkuen ja pappa piti saada nopeasti hereille. Vaikka väsymys vaivasi, niin Ausrtalia piti otteessaan seuraavat puolisentoista tuntia. Suosittelen kaikille niille, jotka kaipaa vanhan hyvän ajan seikkailu meininkiä.