Oho, jopas on päässyt lipsahtamaan. On ollut sitten vähän aikaa taukoa kirjoittamisessa, koska ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa. Kaikenlaista on sitten kerennyt tapahtua. 

Akvaan tuli hankittua lisäsuodatin. Toinen ulkosuodatin tarvitsi avukseen rikkasuodattimen. Ostin samalaisen uv-ledeillä varustetun pikkusisäsuodattimen, jollainen oli jo toisen ulkosuodattimen apuna. Suodatin puskee vettä lävitseen 500 litraa tunnissa, joten vedet myllytään nyt akvassa 4 kertaa tunnissa suodattimien läpi. Pysyy vesi sitten selvästi kirkkaampana. Uusi suodatin ja veden vaihto, johti siihen, että kuparimonnit päätti jälleen kerran yrittää lisääntymistä. Jos jossain munia on piilossa lehtien alla niin siellä ne ovat olleet turvassa, muuten aborttikomissio on pistellyt ne raivokkaasti poskeen.

Sunnuntaina harjoittelin nauhoittamista kotikoneella. Mac pelitti sen jälkeen loistavasti, kunhan ensin sain muutaman tunnin pähkäilyn jälkeen nauhoitus interfacen toimimaan. Vieläkään minulla ei ole minkäänlaista aavistus mikä nippeli se oli, joka oli väärässä asennossa. Bassoja meni narulle yhden demon verran. Saas nähdä millaista jäkeä saadaa seuraavalla kerralla. Josta tulikin mieleen, että pitää tyypätä miten sen viritysmittari toimii kitararaitojen suhteen, antaako se minkäänlaista järjellistä tulosta niistä ulos. Palaillaan.